Over
Constructie

Sinds het begin van ons bedrijf maken we staalconstructies. Vaak zijn dit bijzondere of complexe vormen of heeft deze een hogere afwerkingsgraad. We hebben wel een bovengrens voor afmetingen of onderdeelgewicht, maar rekken deze ook regelmatig even op.

We hebben al vaak een goed antwoord kunnen geven op de vraag: ik wil een bovenloopkraan in mijn bestaande hal hebben, maar de constructie is daar niet op berekend. Het regulier constructiewerk voor de bouw doen we graag en met veel plezier, maar zo’n uitdaging houd ons ook wel scherp. Inmiddels hebben we veel van dergelijke hijsconstructies ontworpen, gemaakt en gemonteerd.

Dit doen we ook in combinatie met een cabine, een hangbaan of frames voor het plaatsen van apparatuur op grotere hoogte. Hiervoor maken we de ontwerpen en werkplaatstekeningen 3D en in eigen beheer. Vanwege de erg gespecialiseerde kennis en de benodigde software doen we het maken van eventuele statische berekeningen niet zelf, maar zijn daarin wel een goede gesprekspartner.

PROJECTEN

  • Alles
  • Constructie

Wij werken met